Om Willards AB

Er servicepartner för roterande drifter

växellåda

Om Willards AB

Willards har lång erfarenhet och bred kompetens inom det maskintekniska området. Vi kan ta hand om små problem men vår styrka ligger i att leverera en helhetslösning där vi ansvarar för allt från felsökning och demontage till renovering och återmontage. Genom att ha kontroll över samtliga moment säkerställer vi kvaliteten vilket gör att du som kund alltid kan känna dig trygg med våra tjänster.

Vår vision är att vara en långsiktig partner och ditt förstahandsval för förebyggande underhåll och akut avhjälpande av fel. Ett välplanerat underhåll ger ökad tillgänglighet och förbättrad driftsäkerhet samt längre livslängd på din maskinutrustning.

Välkommen till Willards AB

Vi åtgärdar problem i hela driftskedjan

Vår främsta styrka som underhållspartner till industrin är vår breda tekniska kompetens som gör det möjligt för oss att åtgärda problem i hela
driftskedjan och erbjuda helhetslösningar för service,installation och underhåll.

Vi baserar vårt underhållsarbete på lång erfarenhet och på tillförlitliga instrument som hjälper oss att upptäcka brister och fel i god tid.

maskin
maskinteknik

Service & underhåll i verkstad & på plats hos kund

Willards AB förfogar över tre verkstäder i Kiruna där vi bland annat har Norrbottens största induktionsvärmare och en lyftkapacitet på upp till 20 ton. Vi utför även våra tjänster på plats hos kund.

Vår kundbas finns över hela Norden – främst inom verkstads-, pappersmassa- och gruvindustrin. Genom ett nära samarbete med ledande leverantörer av maskinteknisk utrustning kan vi garantera högsta kvalitet och service till bra priser.

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig att sänka dina underhållskostnader och få mer ut av dina roterande drifter.

Kom i kontakt med oss!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte på att kontakta oss!